• Transport Gratuit !!! 10buc HEXIN RS232 la RS485 converter

Transport Gratuit !!! 10buc HEXIN RS232 la RS485 converter

 • 151.80lei
 • 161.49lei

Produse similare

Descriere produs

 • Tip: Aluminiu Proiectului Cutie
 • Greutate netă: 199g
 • Exterior Dimensiuni: 120*88*47mm
 • Nivelul De Protecție: IP67
 • culoare: Slivery
 • Numărul De Model: XDM05-34
 • producător: Xinda
 • Funcția: Pentru echipamente electrice
 • Ambalare: 1buc

 • Tip De Unitate: bucata
 • Greutate Pachet: 0.6kg (1.32lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Personalizate

alimentare carcasă din aluminiu carcasă din aluminiu extrudat, aluminiu proiect box 120*88*47mm (Made In China)

Descriere produs:

1,Tip : Aluminiu Cutie De Proiect

2,Exterior dimensiuni : 120*88*47mm

3,Material : Aluminiu

4,greutate Neta : 199g

5,Culoare: Slivery Produse:

Clientul Observa :

1. Pentru Germania clienții, dacă u nevoie pentru a navei prin Fedex, pls spune-ne numărul EORI. Fără ea, putem livra numai prin DHL, Hongkong Post sau China Post!

2. Pentru clienții ruși, pls spune-ne numele tău complet(cel puțin 3 cuvinte), inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rus wll nu relases coletul și a reveni la China!

3. Pentru clienții din Brazilia, dacă u nevoie pentru a navei prin Fedex sau DHL, pls spune-mi CPF sau CNPJ număr. Fără ea, vamale va returna bunurile dumneavoastră în China.

4. Pentru cutomers din Amercia de Sud (cum ar fi Argentina, Peru,Columbia,etc), în cazul în care u au cod fiscal, va reduce multe probleme cu vama.

5. Dacă alegi să livreze către China Post(în special Ucraina, Belarus ), pls aștepte cu răbdare, este oarecum lent, cel puțin va dura aproximativ 20 de zile.

Termeni de Serviciu:

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3-7 zile după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, brokeragefees, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: cutie cutie, cabina de proiect cutie, cutie cabina, Ieftine cutie cutie, De înaltă Calitate cabina de proiect cutie, China cutie cabina de Furnizori

© Galaexcelenteiinmediere.ro. Toate Drepturile Rezervate