• Pender Aliaj de Titan EDC Pandantiv Coarda Cuțit de Mărgele Frânghie în aer Liber Val Echipamente de Titan Titan la Gratar Albastru TC4 Pandantiv

Pender Aliaj de Titan EDC Pandantiv Coarda Cuțit de Mărgele Frânghie în aer Liber Val Echipamente de Titan Titan la Gratar Albastru TC4 Pandantiv

  • 49.90lei

Produse similare

Descriere produs

  • Dimensiune: XL
  • Numele: Tir Cu Arcul Țintă Hârtie-X0040b
  • Nume De Brand: Desert&Fox
  • Tip: De Buzunar, Multi Instrumente

  • Dimensiunea Pachetului: 60cm x 20cm x 20cm (23.62in x 7.87in x 7.87in)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 0.45kg (0.99lb.)

Nostru de tir cu arcul ținte sunt produse la standarde din industrie privind hârtie, culori și dimensiunea regulament de notare inele.

Aceste obiective sunt utilizate în intervale de tir cu arcul și cluburi din toată țara.

Material: Hârtie

Dimensiune: 23.6"codul x23.6"

Calitate: 10 Buc

Putem livra coletul prin DHL, EMS, China Post, Singapore Post și alte metode.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. putem scrie "probă" sau "cadou" pe ambalaj pentru a evita unele le dacă cumpărătorul a cerut.

Pachetele vor fi trimise în termen de 2-4 zile lucrătoare de la efectuarea plății. dacă aveți orice cerințe speciale cu privire la comanda sau pachetul, vă rugăm să ne observe inainte de plata, sau ne va folosi implicit de pachete.

Coletele expediate prin China Post și Singapore Post, de obicei, dura 3-5 busines zile pentru a arăta lor de urmărire informatii on-line. Puteți urmări coletul informații-te on-line cu numărul de urmărire, sau cere-ne pentru ajutor.

Poate exista o mica eroare cu privire la mărime sau de culoare între produsele primite și fotografii on-line, pentru că de diferite dimensiuni și culori monitor. dacă sunteți un cumpărător serios și așteaptă 100% la fel, vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un 5-star feedback-ul, care e foarte important pentru alți cumpărători și noi.

dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta, ca retrimite unul nou sau restituire. vom aprecia dacă ați putea lua în considerare.

Etichete: accesorii accesorii, accesorii arc, accesorii stand, Accesorii ieftine accesorii, Accesorii de înaltă Calitate arc, China accesorii stand Furnizori

© Galaexcelenteiinmediere.ro. Toate Drepturile Rezervate