• CE a Aprobat V2 Lap Timer și Far/Transmițător Receptor cu Cablu Piesa Interval de 1
 • CE a Aprobat V2 Lap Timer și Far/Transmițător Receptor cu Cablu Piesa Interval de 1
 • CE a Aprobat V2 Lap Timer și Far/Transmițător Receptor cu Cablu Piesa Interval de 1
 • CE a Aprobat V2 Lap Timer și Far/Transmițător Receptor cu Cablu Piesa Interval de 1
 • CE a Aprobat V2 Lap Timer și Far/Transmițător Receptor cu Cablu Piesa Interval de 1
 • CE a Aprobat V2 Lap Timer și Far/Transmițător Receptor cu Cablu Piesa Interval de 1

CE a Aprobat V2 Lap Timer și Far/Transmițător Receptor cu Cablu Piesa Interval de 1" Timp de Karting Motor de Curse de Motociclete

 • 126.40lei
 • 145.30lei

Produse similare

Descriere produs

 • Articol Greutate: 108g
 • Tip De Material: ABS
 • Caracteristici Speciale: contor de ore
 • Articol Diametru: 5.6cm
 • Element De Lungime: 5.6cm
 • Extern De Certificare De Testare: CE
 • Numele Modelului: RL-BI012
 • Înălțime Element: 6.5cm
 • Lățime Produs: 5.6cm
 • Nume De Brand: runleader

 • Tip De Unitate: bucata
 • Dimensiunea Pachetului: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
 • Greutate Pachet: 0.25kg (0.55lb.)

Runleader este mândru să prezinte noua mare LCD cu lumina de fundal Verde RL-BI012 Indicator de Baterie cu contor de ore. Se poate lucra pe mai toate include baterii Plumb-acid de baterie de stocare, baterie GEL, LiFeO4 baterie,baterii AGM și alte bateriei.Ea are un puternic indicator de baterie de sistem și alte design unic.

Indicator de baterie Sistem, Inclusiv : nivelul bateriei Curent, curent tensiune de afișare,Întârziere Funcția de Afișare,tensiune de Încărcare reglabil,timp de Întârziere de creștere și care se încadrează,Supratensiune și subtensiune alertă,etc.

Contor de ore de Sistem, Inclusiv: Total de ore de funcționare TOT , timp de întreținere SVC, CEAS. etc

Design unic, Inclusiv : Mare LCD, lumina de fundal verde, acumulator intern+extern de putere,etc.

În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare. Ea are un brevet în China .

Acest indicator de baterie cu oră metru are o mare verde, lumina de fundal a ecranului LCD. Cinci interfețe pot fi afișate circular de activități prin apăsarea butonului.

Indicator de baterie se potriveste pentru toate plumb acid baterie de stocare,GEL, AGM, LiFeO4 și alte bateriei.Ea are 19 tipuri de set de date și, de asemenea, utilizatorul poate seta datele de la sine.

Subtensiune și supratensiune de alertă va lucra pentru a ajuta bateria bine și de a proteja bateria.

Acest indicator de baterie are un timp de întârziere de creștere și care se încadrează pentru a evita afișarea greșită despre nivelul bateriei.

Pentru a menține bateria, acest indicator baterie funcția conceput cu recunoaștere false de încărcare a bateriei de semnal. Numai atunci când tensiunea de încărcare mai mare decât definited tensiune mai mult de 200 va face nivelul de încărcare a bateriei complet.

Acest indicator baterie proiectat cu o funcție care nivelul bateriei poate fi doar în jos, nu în sus. Acest lucru va face ca indicatorul de baterie nu întotdeauna în sus și în jos brusc.După cum știm cu toții, fără încărcare, nivelul bateriei nu vor sau complet.

Acest contor de ore echipamente de înregistrare total de ore de funcționare și de întreținere. Ora contor indică numărul total de ore și timpul de întreținere acumulate. Și ambele 2 poate fi setat de utilizator.

Despre Cumpărare

1. Puteți achiziționa direct, făcând clic pe platformă.

2. Reducere promotii de vanzari va avea loc neregulate pe platforma. Puteți adăuga magazinul nostru la Magazinele Mele Preferate.

3. Dacă ai nevoie de o notificare în prealabil sau să vă reamintesc, în acea zi despre activitățile promoționale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj. Va vom informa in perioada de activități de promovare.

4. Dacă ați cumpărat mai mult de o singură bucată, la un moment dat, puteți alege un produs corespunzător link-ul sau contactul cu Centrul nostru de Service. Discount-ul va fi dat în curând.

5. Dacă sunteți un comerciant, ne puteti trimite un mesaj sau contact cu Centrul nostru de Service, pret bun produse noi si sugestii va fi dat.

Despre Plată

1. Acceptam plata prin Alipay.

2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata. Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.

Despre Transport

1. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări). În mod normal, se va lua 7-22 zile lucratoare ajunge.

2. Acestea sunt în general expediate cu 1-3 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost eliminat.

3. Impozite și taxa nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim. aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

4. Rețineți: Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.

5. Dacă nu ați primit elemente termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări informații de livrare și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului.

6.Vă rugăm să completați completă a destinatarului, numele si adresa de livrare & informatii de contact.

Despre Garanție

1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

2. Primi produsul în termen de 7 zile, vom fi bucuroși să schimb sau de restituire pentru tine, atâta timp cât ambalajul original si accesoriile sunt in starea originala.

Etichete: atv-uri lcd, atv metru, marin ecartament, Ieftine atv-uri lcd, De înaltă Calitate atv metru, China marine ecartament Furnizori

© Galaexcelenteiinmediere.ro. Toate Drepturile Rezervate