• Rețea RJ45 RJ11 Cablu Crimper Sârmă de Tăiat Impact Punch Down Tool Impact Punch Down Introduce Tăietor de Cablu Încetarea Instrument HY425
 • Rețea RJ45 RJ11 Cablu Crimper Sârmă de Tăiat Impact Punch Down Tool Impact Punch Down Introduce Tăietor de Cablu Încetarea Instrument HY425
 • Rețea RJ45 RJ11 Cablu Crimper Sârmă de Tăiat Impact Punch Down Tool Impact Punch Down Introduce Tăietor de Cablu Încetarea Instrument HY425
 • Rețea RJ45 RJ11 Cablu Crimper Sârmă de Tăiat Impact Punch Down Tool Impact Punch Down Introduce Tăietor de Cablu Încetarea Instrument HY425
 • Rețea RJ45 RJ11 Cablu Crimper Sârmă de Tăiat Impact Punch Down Tool Impact Punch Down Introduce Tăietor de Cablu Încetarea Instrument HY425

Rețea RJ45 RJ11 Cablu Crimper Sârmă de Tăiat Impact Punch Down Tool Impact Punch Down Introduce Tăietor de Cablu Încetarea Instrument HY425

 • 28.22lei

Produse similare

Descriere produs

 • Cantitatea: 1Bottle Activator B
 • volumul: 100ml/sticla
 • costum pentru: Pe jet de Cerneală imprimantă,Mobilier de Vopsea, din material Plastic de Acoperire
 • Loc de Original: Guangdong China
 • Tip: cerneala refill kit
 • Numărul De Model: Alte
 • Nume De Brand: vilaxh

 • Tip De Unitate: lot (100 Ml/lot)
 • Greutate Pachet: 0.2kg (0.44lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 25cm x 12cm x 10cm (9.84in x 4.72in x 3.94in)

Pachetul Include:

1 flacon de 100 ml Activator B

Water transfer printing technology

Water Transfer Printing este un fel de finisare tehnologii pentru a acoperi modelul dorit pe o curba 3D. În scopul de a face suprafața frumos și adaugă valoare produselor, putem aplica această tehnologie pentru a transfera-imprima modele, cum ar fi lemn, cereale, marmura cereale, fibra de carbon modele, modele de camuflaj și chiar propriile modele pe ea. Acesta poate fi aplicat la mai multe industrii, cum ar fi piese auto, piese auto, aparate de uz casnic, încălțăminte, mobilier. Aproape fiecare fel de materiale pot fi aplicate, în special a materialelor plastice.

Principalul proces de procedură: jigging, baza acoperire de culoare, de film, de activare, de raspandire film pe apă, imprimare prin transfer, de spălat și strat de top.Cea mai noua tehnologie pentru transfer de apă de film este utilizat de către inkjet imprimantă cu transfer de apă de cerneală și de film. Orice imagini personalizate pot fi transferate pe obiecte.

Water transfer printing activator a și B descriere

Activator este folosit pe GOL water transfer printing film, potrivit pentru blank printabil PVA film. De înaltă calitate de activator, ajuta să rezolvați cerneala pe baza de apa pe film.

Cu activator nostru, ne putem proteja cerneala pe baza de apa de la topire în apă!!!

Ce este diferit între activator a și B?

1. Avem două tipuri de hidrografică film, unul este gol film pentru imprimantă cu jet de cerneală de imprimare, celălalt este deja tipărite de imprimantă offset.

2. Martor film este capabil de a imprima cu cerneala pigment cu jet de cerneală imprimantă, și tipărite film este tipărită de cerneală bază de ulei cu imprimantă offset.

3. Activator este folosit pentru fixarea de cerneala cu pigmenti pe film. Când ne-am pus filmul pe apă, activator B este folosit pentru lichefiere film.

4. Gol filmul nevoie de ambele activator a și B, în timp ce filmul imprimat, cum ar fi fibra de carbon filmul nevoie doar de activator B.

5. Vă rugăm să rețineți activator-O este doar pentru Blank filmul numai.

Instrumente:

1 , Inkjet imprimantă cu cerneală pigment;

2 Transferul de film ;

3 Activator a și B;

Activator-O: Pentru a repara erorile de apă transferul de cerneală

Activator B: Pentru a lichefia film.

Notă:

* Dacă aveți de gând pentru a transfera modelul pe suprafață plană, cum ar fi sticla, ceramica si etc, ar trebui să utilizați strat de bază și strat de top, care fac mai bine efectul;

* Vă rugăm să nu uitați să pregătiți mai multe cutii de udare (metal va fi mai bine) și mănuși atunci când opera

Salva: folosind folie de plastic, sigilii, apartamentul este plasat într-un loc răcoros și uscat după sigilare

Transport :

1. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

2. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.

3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări

transportul și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

4. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Plata :

1. Acceptam Alipay,. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Garanție:

1. 12 luni Garanție de Producător . Cumpara cu incredere!

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

3. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

4. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

Politici :

1. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: activator b, activator hidrografice, activator de transfer de apă, Ieftine activator b, De înaltă Calitate activator hidrografice, China activator transfer de apă Furnizori

© Galaexcelenteiinmediere.ro. Toate Drepturile Rezervate