• FUERAN VGA dummy plug,Fantoma fără cap, Display Emulator (se Potrivesc fara cap-1920x1080@60hz)
 • FUERAN VGA dummy plug,Fantoma fără cap, Display Emulator (se Potrivesc fara cap-1920x1080@60hz)
 • FUERAN VGA dummy plug,Fantoma fără cap, Display Emulator (se Potrivesc fara cap-1920x1080@60hz)
 • FUERAN VGA dummy plug,Fantoma fără cap, Display Emulator (se Potrivesc fara cap-1920x1080@60hz)

FUERAN VGA dummy plug,Fantoma fără cap, Display Emulator (se Potrivesc fara [email protected])

 • 26.56lei

Produse similare

Descriere produs

 • Pachet: Da
 • culoare: 1 BUC, 5 BUC, 10BUC, 20BUC, 30BUC
 • Produse De Stare: Stoc
 • Dimensiune: 86 x 86 mm
 • Lungime cablu: placa de perete
 • Nume De Brand: dower mine
 • Tip: placa de perete

 • Dimensiunea Pachetului: 4cm x 4cm x 4cm (1.57in x 1.57in x 1.57in)
 • Tip De Unitate: bucata
 • Greutate Pachet: 0.02kg (0.04lb.)

Caracteristici: 1. O Rețea Lan +Un Telefon +O F-tip coaxial de conectare Placă de Perete 2. De culoare albă, cu un elegant design futurist 3. Material panou: ABS, 4. Bază de: componente electronice 5. Dimensiuni: 86 x 86 mm 6. Șuruburi Incluse 7.Ușor de instalat, Ușor de lipit necesare 8.Cantitate: 1 bucată/5 buc/10 buc /20 bucăți /30 bucăți P ackage incluse: 1 x Placa de Montare pe Perete

Livrare Și Plată:

1. Vom livrat coletul in 1-3 zile dupa ce ai facut plata.

Și următoarele forme de plată sunt acceptate de Galaexcelenteiinmediere.ro: card de Credit, TT, Western Union și Qiwi wallet.

2. Transportul este transport gratuit prin China post air mail, în cazul în care pachetul de greutate este mai mult de 2kg sau prețul total este mai mult de 120 de dolari, ne vom folosi de EMS,DHL,UPS, etc sau navă cu două colete sau mai multe colete prin poșta aeriană.

3. Instrucțiuni:greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Produse de ambalare trebuie să fie supuse niciunei modificări, fără alte notificări.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Instrucțiuni:timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră. Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.

7. Metode de livrare:

Despre Vamale:

1. În scopul de a vă asigura că primiți comanda fara sau mai mici taxe de import, ne va declara ca un "Cadou", cu o valoare mai mică, care nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare.

2. Sau ai putea lăsa un mesaj pentru a ne spune cât de mult ar trebui să ne facă declarații vamale. Suntem bucuroși să urmați instrucțiunile.

3. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

4. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră.

5. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ.

Retur:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral oferta câștigătoare amout, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Galaexcelenteiinmediere.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu repare sau să înlocuiască elementele cu o garanție expirat.

5.Vom accepta doar articole pentru a fi returnate în cazul în care elementul de preț de mai mult de 50 de dolari ( vă Rugăm să citiți cu atenție înainte de a plasa comanda)

6. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Galaexcelenteiinmediere.ro!

Feedback-ul :

1. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru noi. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3. Contactați-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Vom lucra 6 Zile pe săptămână, de la 9:00 - 18:30 de luni - sambata de la Beijing Timp.

Etichete: Galaexcelenteiinmediere.ro, Galaexcelenteiinmediere.ro, Cumpărături on-line, Auto, Telefoane & Accesorii, Computere Si Electronice, Moda, Frumusețe & Sănătate, Home & Garden, Jucarii & Sport, Nunti & Evenimente

© Galaexcelenteiinmediere.ro. Toate Drepturile Rezervate